Sizin için Öneriler
Top

Bioenerjist Sinem ÜSGELEN – BİOENERJİ NEDİR?

Bilim; insan organizmasının yalnız moleküllerden oluşan fiziksel bir yapıya sahip olmadığını, tüm kainatta
olduğu gibi, bir enerji alanına sahip olduğunu artık doğrulamıştır. Bioenerji, 2011 yılında, Sağlık Bakanlığı tarafından tamamlayıcı alternatif tıp uygulamalarından biri olarak kabul edilmiştir.Bioenerji evrensel bir yaşam enerjisidir. Evrende gördüğümüz canlı, cansız her şey enerjiden ibarettir. Bioenerji tüm hücreleri canlandıran, yaşam kalitesini artıran, bağışıklık sistemini güçlendiren, hastalık olmasa da zihinsel,fiziksel ve ruhsal olarak motivasyonun artmasında da etkili bir şifa tekniğidir. Tamamlayıcı alternatif tıp olarak uygulanır.Günümüz teknolojisiyle birlikte artan radyasyon; stres ve psikolojik rahatsızlıkları da beraberinde getirmekte ve enerji dengemizi bozabilmektedir. Enerjimizin dengede olması sadece rahatsızlıkların şifa bulması için değil,oluşabilecek rahatsızlıklardan korunmak için de gereklidir. Bionerjinin amacı; enerji kanallarındaki tıkanıklıkları ortadan kaldırarak evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlamaktır.Bioenerji ile negatif düşüncelerden dahi kurtulan bir kişi etrafındakilere de pozitifliğini yansıtıp hayata daha olumlu bakabilmekte, böylece sağlık ve mutluluk kaçınılmaz olmaktadır.

BİOENERJİ NASIL UYGULANMAKTADIR?
Bioenerji, çakra ve auranın temizlenerek dengelenmesi işlemidir.Evrende ve insanda var olan bioenerji akımının özel teknikler ile yoğunlaştırılarak ilaç, alet, iğne, cihaz kullanılmadan bioenerji seansı alan kişinin bedenine dokunulmadan aktarılmasıdır. Bozulmuş enerji akışını dengeleyen, hızlı bir şekilde onarılmasını sağlayan zararı ve yan etkisi olmayan bir uygulamadır.Bioenerji seansı vücuda kısmi (bölgesel) bir rahatsızlık için değil, genel olarak bütün enerjik ayar için uygulanır. Yani vücutta bulunan bütün psikolojik ve fizyolojik enerji ayarları yapılır.Bioenerjist bedenin 20-30cm uzağından el değmeden; avuç içlerinden kişinin vücuduna asıl ihtiyacı olan ve kullanması gereken enerjiyi gönderir, bu enerji çakralardan içeri girer, vücuda dağılır ve negatif enerjinin dışarı atılmasını sağlar.

UZAKTAN BİOENERJİ SEANSI
Enerji sistemlerinde zaman, mekan, boyut farkı olmadığından, birçok enerji şifa çalışmasında olduğu gibi bioenerji şifa çalışmaları da uzaktan yapılabilmektedir.Genellikle zaman problemi olanlar, şehir veya ülke dışında bulunanlar, yürüme güçlüğü çekenler, yoğun bakımdakiler, uyanıkken seans yapılamayan bebek ve çocuklar için tercih edilen bir yöntemdir.Uzaktan bioenerji seansı çok özel bir çalışmaolup en az yakın seanslar kadar etkilidir.Uzaktan bioenerji seansları yetişkinlerde anlaşılan bir saatte yapılır.

Post a Comment